Header Ads

Disclaimer.

Penafian untuk Coretan Cerita Kami (https://mdruzaidaud.blogspot.my) .

Jika anda memerlukan sebarang maklumat lanjut atau mempunyai sebarang soalan mengenai penafian laman webblog kami ,sila hubungi kami melalui email ruzaidaud@gmail.com .Penolakan tuntutan untuk https://mdruzaidaud.blogspot.my .

Semua maklumat di laman webblog ini diterbitkan dengan niat yang baik dan untuk tujuan maklumat umum sahaja ,https://mdruzaidaud.blogspot.my tidak membuat sebarang jaminan tentang kesempurnaan ,kebolehpercayaan dan ketepatan maklumat ini .

Apa - apa tindakan yang anda ambil berdasarkan maklumat yang anda dapati di laman webblog ini ( https://mdruzaidaud.blogspot.my ) ,adalah dilarang serta risiko ditanggong anda sendiri . https://mdruzaidaud.blogspot.my tidak akan bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian atau kerosakan yang berkaitan dengan penggunaan laman webblog ini .

Dari laman webblog ini ,anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut .Walaupun kami berusaha untuk menyediakan hanya link ke laman web yang berguna dan beretika ,kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan dan sifat - laman ini .Pautan ke laman web lain tidak membayangkan cadangan untuk semua kandungan yang terdapat pada laman web tersebut ,pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum kita mempunyai peluang untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah \'buruk\'. 

Sila juga ambil perhatian bahawa apabila anda meninggalkan laman webblog ini ,laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma-terma yang di luar kawalan kami .Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman dan juga \"Syarat Perkhidmatan\" mereka sebelum melibatkan diri dalam mana - mana perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat .

Persetujuan Dengan menggunakan laman webblog ini ,anda dengan ini membenarkan penafian kami dan bersetuju dengan terma-termanya .

Sekiranya Coretan Cerita Kami ( https://mdruzaidaud.blogspot.my ) mengemaskini ,meminda atau membuat apa-apa perubahan kepada dokumen ini ,perubahan tersebut akan jelas dipaparkan di sini .

 Penafian ini telah dicipta di disclaimergenerator.net .

Ujian dan dugaan adalah resepi hidup asam garam dalam kehidupan tanpa asam dan garam dalam masakan tidak akan lengkap pula sesuatu menu hidangan.Coretan Cerita Kami adalah sekadar picisan mentaliti kami dalam penulisan untuk berkongsi maklumat/info,petua/tips juga resepi-resepi masakan .Justeru itu "Terima Kasih "di atas kesudian anda singgah di Coretan Cerita Kami membaca catatan Coretan Cerita Kami ,semoga ianya bermanafaat buat kita semua untuk itu sudi - sudilah kiranya kongsikan komen serta pendapat anda,segala komen serta pendapat anda amat kami hargai .

Dikuasakan oleh Blogger.