Header Ads

About Me.


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Coretan Cerita Kami merupakan webblog peribadi untuk kami mengongsikan pelbagai maklumat/pendapat dan juga tips terutama sekali mengenai resepi - resepi masakan yang bertemakan JIMAT BAJET TAPI SEDAP di samping itu kami sediakan halaman panduan tentang ISLAM dan juga halaman yang berkaitan dengan webblog ianya sekadar simple tutorial blogspot untuk rujukkan kepada sesiapa saja tidak ketinggalan juga disediakan halaman puisi , petua , pengetahuan am yang dicetuskan atau karya dari kami sendiri (bukan copy/paste).
Kami hanyalah blogger separuh masa sahaja kerana terhad dengan kerjaya sepenuh masa , jika ada bahan serta waktu terluang barulah di tumpukan pada webblog ini . "Insya Allah" kami akan tetap kekalkan tema blog (niche) seperti yang sedia ada sekarang meskipun tarikkan pembaca terarah ke webblog yang bercorak/tema isu - isu semasa , viral , cerita - cerita peribadi serta yang berunsur sex (newsjacking) . Jika mana - mana coretan yang diterbitkan dari sumber lain kami akan papar punca sumber di ambil sebagai menghargai setiap coretan/bahan yang kami copy/paste .
Untuk pengetahuan , semua maklumat - maklumat atau apa saja coretan di laman webblog Coretan Cerita Kami , kami terbitkan dengan niat serta tujuan yang baik . Jika ada mana - mana coretan yang kurang tepat punca maklumatnya jutaan kemaafan kami pohon .
Berikut di antara coretan-coretan yang kami terbitkan :
Simple Tutorial Blogspot .
Pengetahuan Am .
Bicara Islam .
Petua dan Tips .
Puisi .
Resepi Pilihan .
Makanan Tradisional/Baru .
Biskut .
Lepat .
Apam .
Kuih - Muih .
Puding .
Sambal .
Kerang .
Nasi .
Jagung .
Ikan .
Untuk keselesaan kepada semua pembaca - pembaca ketika melayari webblog Coretan Cerita Kami secara umumnya kami tidak akan memuat/meletak/memaut link - link aktif/hidup ( hidden aktif links ) secara tersembunyi di dalam mana - mana link di webblog ini terutama sekali popup window dan sebagainya yang bertujuan untuk meningkatkan jumlah klik dalam sebarang bentuk iklan . Jika ada mana - mana link aktif yang terlepas pandang , kami mohon kepada semua SILA adukan/komen/beritahu kepada kami melalui email seperti yang tertera dibawah atau melalui halaman Contact Me atau About Me .
"Insya Allah" jika ada kelapangan waktu serta masa mengizinkan kami akan terus memberi yang terbaik dan terupdate buat semua pembaca - pembaca webblog Coretan Cerita Kami .
Jika ada sebarang cadangan mahupun pertanyaan/komen sudilah kiranya hubungi saya melalui email seperti yang tertera dibawah :
Email:
ruzaidaud@gmail.com
ruzaidaud@yahoo.com
Kami mengharapkan segala perkongsian/maklumat/tips serta resepi yang kami kongsikan di dalam webblog Coretan Cerita Kami ianya bermanafaat buat kita semua .
Sekian Terima Kasih dan Salam Mesra buat semua .
Dikuasakan oleh Blogger.